Magic World
|
|
| Hodnik strave | |
| | Autor | Poruka |
---|
Werewolf-King Administrator
Broj poruka : 380 Magicno kamenje: : 266 Datum upisa : 04.08.2009 Godina : 31 Lokacija : BGD
| Naslov: Hodnik strave Uto Avg 04, 2009 3:02 pm | |
| | |
| | | vandalgion Crni vitez
Broj poruka : 95 Magicno kamenje: : 107 Datum upisa : 09.08.2009 Godina : 35 Lokacija : Bosna i Hercegovina
| Naslov: Re: Hodnik strave Pon Okt 26, 2009 3:38 pm | |
| Nakon dugog vremena,evo nastavka price o vitezu Drakonu.
Probudio me zvuk ukrstanja maceva,otvorio sam oci i vidio da se nalazim u necemu sto lici na sator:"Gde sam ja to,uhhhh"-ruka me je jako boljela,ne sjecam se sta mi se desilo niti kako sam dospjeo ovde.Jedva sam uspjeo da se dignem iz kreveta i izasao sa iz satora.Dan je bio oblacan,vjetar je lagano duvao najavljuljuci kisu,video sam dva mladica kako treniraju macevanje:"Ko su ovi?"-upitao sam se,"Oprostite sto prekidam,gde sam ja?"."O Drakone,budan si,imao si srece da smo bili tu da ti pomognemo,bio si gadno ozljedjen"."Ko si ti,kako znas moje ime?"-upitao sam ga."Zar me se ne sjecas,to sam ja,Filip"."Filip,o da sad se sjecam,ti si kralj vukodlaka,mora da sam dobio jak udarac u glavu cim sam te zaboravio tako brzo,gde smo?"."U mom kampu,ovde mi boravimo i treniramo da budemo jaci"."Aha,da li bi mogao da se i ja prikljucim?"."Moze,ali da li ces moci sa tom rukom da se boris?"."Ne brini,mocu,samo mi daj moj mac".Drugi mladic mi je dao moj mac i on je uzeo svoj i bili smo spremni za borbu | |
| | | disturbed Vukodlak
Broj poruka : 88 Magicno kamenje: : 67 Datum upisa : 07.08.2009 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Hodnik strave Ned Nov 29, 2009 1:41 pm | |
| cestitam za pricu | |
Broj poruka : 95 Magicno kamenje: : 107 Datum upisa : 09.08.2009 Godina : 35 Lokacija : Bosna i Hercegovina
| Naslov: Re: Hodnik strave Sre Dec 02, 2009 1:53 am | |
| nemogu vjerovat da se jos neko pojavio na ovom forumu nakon toliko vremena,nije ona jos zavrsena,ima jos do kraja. | |
| | | Werewolf-King Administrator
Broj poruka : 380 Magicno kamenje: : 266 Datum upisa : 04.08.2009 Godina : 31 Lokacija : BGD
| Naslov: Re: Hodnik strave Sre Dec 02, 2009 9:40 am | |
| hehehehehe...tu sam i ja. preuredicu forum... | |
| Naslov: Re: Hodnik strave Čet Dec 03, 2009 2:58 am | |
| super,drago mi je da si se vratio brate,ako ces preuredjivat forum,ostavi ovu ukletu dvoranu i sve u njoj,da mogu da zavrsim pricu,skoro sam pri kraju,ostala je jos soba sa demonom i svestenikom. | |
| | | Werewolf-King Administrator
| Naslov: Re: Hodnik strave Čet Dec 03, 2009 7:40 am | |
| sve ce ostati ovakvo kakvo je,samo shto cu dodati jos par tema i slicno...jedva cekam da cujem ostatak price :DDD | |
| Naslov: Re: Hodnik strave Pet Dec 04, 2009 4:39 pm | |
| Nastavak price
Borba je bila na pomolu,po nekima bi borba bila nepravedna,dvoje na jednog,al sam to ja zatrazio kako bi testirao svoju i njihovu spretnost i umjece."Momci,bili spremni ili ne,ja dolazim".S tim recima sam napravio prvi korak i krenuo ka njima-"haaaaa,probajte ovo blokrat"-i zamahnuo sam ka drugom mladicu,al on je uspeo blokirat moj napad sto me je iznenadilo,retko ko uspe da odbije moj mac.Tu zbunjenost je Filip iskoristio i udario me laktom i oborio na zemlju."Nije lose,momci,radite kao tim,svaka cast"."Hehe,tek pocinjemo,idemo Filipe."Vazi".Krenuli su ka meni u cik-cak smjeru.("dobra im je strategija,krecu se naizmjenicno kako bi zbunili protivnika").Vrlo je tesko bilo pratiti i Filipa i drugog mladica.Odjednom,Filip skoci visoko u vazduh i ja sam bacio pogled na njega.Dok sam ja drzao pogled na Filipu koji je izvodio nest u vazduhu,mladic je napravio nagli skog u stranu napravivsi salto unapred i bacio je svoj mac u smjeru moga maca.Moja koncentracija je opala dok sam pratio Filipa i mac koji je mladic bacio pogodi moj mac i izbi mi ga iz ruke."M-Molim,kako si to izveo,nisam te ni primetio??"."Glavu gore,Drakone,ja dolazim!".Filip je dovrsio svoju tehniku i njegov mac se zapali-"Pazi ovo,Vatreni Napad Salamandre!!".Iz njegovog maca pojuri plamen u obliku vatrenog zmaja i i direktno me pogodi,plamen me je obuhvatio cjelog."Aaaaaah!.Vatra je gorjla jos dugo nakon napada-"Uh,da nisam malo preterao,jel?"."Jesi malo,nisi trebao cjelu snagu svoju pokazat"."Brzo,idemo ga izvuci odatle"-rece Filip zabrinuto."hahaha,ovo je velicanstveno,nikad nisam sreo borce sa takvim vjestinama ko vasim,al niste jedini sa trikom u rukavu,Trident Wawe!!!".Plamen se razbjeze i jak val vazduha poleti u obliku srpa i nacisto je oborio Filipa i mladica i oni,nesvjesni sta se desilo,ostadose na zemjli.Prisao sam im i pruzio ruke-"Bravo,momci,to je bila odlicna borba"."Wow,kako si to izveo?"-upitase me njih dvojica dok sam im pomogao da ustanu-"hehe,to je mala tajna,pokazacu vam jednog dana"."Drakone,tvoji zavoji su nestali,nemas ni jednog oziljka,ko da nisi nikad bi ozljedjen,kako?"."Moja snaga se vraca kako se borim,osjecam se kao nov".
Evo nastavka price
"Sad mi recite koji vam je plan za dalje?".Momci me pogledase zbunjeno-"Plan,kakav plan?'."Nemojte mi reci da nemate plan za napad na organizaciju Crna Lobanja?"."Nismo razmisljali o tome,sta ti predlazes?"."Pa evo ovako,posto je vecina pripadnika unisteno,po mom sjecanju ostala su samo tri clana organizacije,Utvara,Vjestica i Gaius,mracni monarh i najaci medju njima"."Kako cemo ih pronaci?"Malo sam se zamislio i pade mi nest na pamet."Dajte mi mapu kontinenta i jednu olovku".Mladic mi dade mapu,a Filip olovku."evo ovako,prvo mjesto na kojem sam se suocio sa prvim clanom organizacije bio je Grad Sjenki koji je na istocnoj strani,sledeca lokacija je planinsko selo gde je bila baza Bojacka i Kali koje je na sjeveru.Sledece mjesto je bio Crveni Zamak gde smo sredili Zordaka i njegove sluge,to je na jugu.Mi smo na zapadnoj strani,pretpostavljam da su njihove baze smestene na cetiri strane kontinenta,a da je glavni hram u centru,sto znaci da je negde u blizini ovde lokacija Utvare"."A ovo je prasuma,moze biti bilo gde!."Hmm,poznavajuci utvaru,on je sigurno negde gde je jako mracno i gde ima mocvara"."Ima jedna mocvara nekoliko kilometara udaljena odavde,al jako je opasno tamo"."To je njegova lokacija,evo kako cemo,vi se pripremite za napad na Gaiusa,ja idem da sredim Utvaru,cekajte moj povratak,ok?"."Vazi,Drakone,cuvaj se,nemoj da te opet moram ljecit"."Neboj se Filipe,ovaj put cu ih prebiti za vas,vidimo se ljudi,pozelite mi srecu"."Sretno,Drakone-rece Filip-"nadam se da ces moci porazit Utvaru".Krenuo sam pjeske u mracnu i misterioznu sumu.
3 nastavak i kraj ovog djela.
Nakon dugih pet sati lutanja,stao sam malo da se odmorim.Zapalio sam vatru i sjeo uz jedno drvo da se malo ogrejem i odahnem.Nedugo nakon sto sam sjeo da odahnem,cuo sam zvukove oko sebe koji su licili na zvukove gnjecanja.Ko da neko hoda po blatu."Hmm,ko je to tamo,pokazi se".Nista.I dalje se cuje zuvk gnjecanja,al postaje sve glasniji,nest mi se priblizava,al sta."Nesto jme je okruzilo,al sta?.Odgovor se sam pokazao,zombiji naoruzani krstovima u potrazi za plenom kojim ce se zasitit.E pa uskoro ce saznat da njihov plen nije laka meta."Znaci,vi ste stanovnici ove sume,mozetel mi reci gde je Baza Utvare?'.Kako sam to rekao,jedan od njih polete na mene,brzim pogledom sam ga skuzio i skocio visoko u vazduh.Napravio sam salto unazad i u letu izvukao svoj mac i sasjekao zombija napola nakon sto sam sletio.Ostali su ostali u cudu i ja sam to iskoristio da napadnem-"Ha,vi niste moja liga,sklanjajte mi se s puta dok sam jos raspolozen".Djaba,oni izgleda uopste ne mare za ono sto ja pricam,umesto toga samo napadaju,sto ih vise ja pobijem to vise dolaze.Skoci mala grupa njih na mene i uspje me oborit,nakon toga su i ostali skocili-"E sad mi vas je dosta,RAAAAAAHHH!!!KABOOOM!!Snazna eksplozija se desila na mjestu gde sam lezao i totalno je izbrisala zombije,ostao sam samo ja-"To dobijete kad se kacite sa mnom.Molim,sta je ovo???".Na mjestu gde se odrzala borba ostala je rupa i na moje cudo otkrila ono sto sam trazio."A zato Utvarin Hram je tako tesko naci,pa on je pod zemljom". Skocio sam u rupu i nasao se u jednoj od odaja lavirinta koji je sacinjavao Utvarin Hram.Cuo sam glas najednom-Hahaha,Dobrodosao Drakone,dobrodosao u svoju smrt,budalo'"."Ha,moju smrt,mislis tvoju,samo cekaj da dodjem do tvoje odaje"."Onda dodji,cekam te,al prvo moras proci kroz moj lavirint,a svi koji su pokusali izgubili su zivot"."To cemo jos vidjeti,pazi dobro sta ce se sad desit Utvaro",rekoh mu podizuci svoju desnu ruku."Sta nameravas Drakone,ne mislis valjda proci rukom kroz zid,hahahaha"."Samo se ti smej,smejacu se ja kad te unistim i ocistim ovaj svjet od tvojih nakaza".:A kako to mislis da izvedes?"."Samo gledaj".Na mom dlanu se pocela nakupljat struja stvarajuci energetcku kuglu koja je postaja sve veca i veca."Gledaj dobro,Utvaro,ovo se ne vidja svaki dan,Solar Blast!!"."STA!!!".Ogroman val energije izlete iz moje ruke i uputi se u smjeru odakle je Utvarin glas dolazio,unistavaju zidine lavirinta usput.Booommm.Talas je napravio put do odaje gde je Utvara i ja sam ubrzo dosao pred njega."N-neverovatno,odakle tebi tolika moc Drakone?"."E Utvaro,nemas ti pojma sta ja sve posjedujem,al ne brini,uskoro neces ni postojat vise"."Kako se usudjujes meni tako govorit,bedni crve,platices mi svojom dusom".Utvara rasiri ruke i poce da drhti,osjetih ogromnu moc koja izbija iz njega-"Sta se desava,Utvaro?".Nije mi nist odgovorio,samo je poceo da se menja,ruke su mu postale krila,donji dio tjela je postao rep,a glava je dobila zmajev izgled."O ne,ovo ne valja"."RAAAWWWW!!!"."Uhhh,koja snaga,njegov urlik me je skoro oduvao".Nisam se ni snasao,a vec je Zmaj-Duh bio nadamnom.Uhvatio me je svojim snaznim repom i poceo da me stisce,osjecao sam kako mi polako isisava dusu.Dok me je drzao,nisam uopste osjecao prisustvo Utvare,izgleda da je on kompletno postao Zmaj-Duh,odnosno da je njegov proces transformacije kojeg se sjecam jos dok sam bio sa njima konacno zavrsen,on vise nema svjesti,sada je samo bezumna zvjer."Uredu,Zmaju.vreme je da ovo zavrsimo,dosta mi te JEEEEE,RAAAAA!!.Iz mene izasje silueta mog zmajevskog izlgeda.Zmaj-Duh na sekund skinu pogled sa mene i to sam iskoristio da izvrsim svoj konacni napad,Dragon Strike."Gotovo je,Zmaju,ocistit cu ovaj svjet od tvog zla,evo me dolazim,Dragon Strike!!!".Silueta zmaja koja je izasla iz mene ponese Zmaja-Duha van hram i baci ga visoko iznad oblaka.U tom trenutku je pocelo Sunce izlazit i sunceve zrake pogodise Zmaja-Duha i on ispari u vidu pare zauvjek.U tom trenutku,hram se poceo urusavat.Jedva sam pobjegao iz njega i nasao se na povrsini.Sa pogledom ka Suncu,pomislio sam-(To je to,zadnja bitka je tu,sudbina cjelog covjecanstva ovisi o mojoj pobedi nad Gaiusom.Filipe,budi spreman,jer ovo je konacna bitka.) | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Hodnik strave | |
| |
| | | | Hodnik strave | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|