Magic World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Magic World

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Soba pokolja

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Werewolf-King
Administrator
Administrator
Werewolf-King

Broj poruka : 380
Magicno kamenje: : 266
Datum upisa : 04.08.2009
Godina : 31

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimeUto Avg 04, 2009 3:07 pm

Ork
Soba pokolja 1_11

Ukleti mesar
Soba pokolja 1_18

Krvnik
Soba pokolja 1_5

Djavolji ratnik
Soba pokolja 1_10
Nazad na vrh Ići dole
https://magicworld.forumsr.com
vandalgion
Crni vitez
vandalgion

Broj poruka : 95
Magicno kamenje: : 107
Datum upisa : 09.08.2009
Godina : 35

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimeČet Avg 13, 2009 3:47 am

Nakon moje dvije borbe u Gradu sjena sa Ratnicima Sjena i Takovom selu sa Bojackom i Kali,pocela me je muciti neka sumnja.Zasto mi j sudbina namestila da se borim protiv bivsih saveznika Crne Lobanje,naprosto me to mucilo dok sam isao ka sledecem gradu.Nakon kraceg vremena,dosao sam na nadvoznjak sa kojeg se mogao videti on,cuveni Crveni zamak.Zamak je dobio naziv po tome sto se u njemu krije posebna odaja koja se zove Soba pokolja u kojoj je stradalo na hiljade ljudi.Price kazu da niko jos nije uspeo da izadje iz te sobe,al da onaj ko uspije dobija zamak kao nagradu.Stigao sam pred kapiju zamka,ispred su bili cuvari naoruzani do zuba,Jedan od njih viknu:"Stoj,dalje ne mozes!"."Dosao sam da se iskusam u sobi pokolja,pustite me unutra".Cuvari se cereci nasmijase,"Unutra ulaze samo osudjenici za teski kriminal,nije to takmicenje,odlazi pre nego se naljutim-rece jedan od cuvara."Barem mi dozvolite da prenocim u vasem slavnom zamku,platicu dobro"."Uredu,al bez ikakvih gluposti,jer odma ides van"-rece jedan otvarajuci vrata."Idi ravno,pa desno,tu je mjesto za uzimanje soba"."Uredu,hvala".Usao sam u zamak,izgledao je kao i svaki zamak,svako drugi bi pomislio normalan zamak,al moja cula su mi govorila da je ispod zamka soba koju trazim.Dosao sam pred recepciju i obratio se covjeku zaduzenom za sobe:"Jednu sobu za prenocit,molim"."200 zlatnika soba"-rece covjek-"Uzimam.Dok je otisao po kljuc,video sam cuvare kako vode nekog mladica.Mladic je bio visok,jake strukture i misica i 20-tak godina star.Bilo mi cudno zasto ga vode.Utom je dosao i recepcionar:"Evo vaseg kljuca"."Gde vode onog mladica?"."Nemogu vam to reci,to se vas ne tice"."Dobro,hvala za kljuc,ujutro odlazim".Znao sam da ga vode u sobu pokolja,jer ti ne treba pratnja cuvara da nadjes sobu.Odlucio sam da ih pratim,al tek kad padne noc.Soba u koju sam usao nije bila losa,standarno,krevet i par ormara.Sjeo sam kraj prozora i cekao mrak.

Nastavak sledi.
Nazad na vrh Ići dole
vandalgion
Crni vitez
vandalgion

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimeČet Avg 13, 2009 3:50 am

evo nastavka,nisam hteo da pisem u jednom postu,jer bi bilo predugacko vama da citate,ovako ce vam biti lakse.
Nazad na vrh Ići dole
vandalgion
Crni vitez
vandalgion

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimeČet Avg 13, 2009 4:42 am

Nakon dva sata cekanja,konasno je pala noc.Uzeo sam svoju opremu i izasao iz sobe.Polako sam sisao i pogledao imal koga u blizini."Hmm,to je cudno,nigde nikog,cak ni recepcionara nema".Zapazih kapljice krvi na podu-"Ova krv je svjeza i gle kapljice su u vidu nekog traga,vode sve do stepenica koje vode prema dnu".Dole je sigurno,mora biti.Krenuo sam pratiti trag koji me je doveo do stepenica.Iz odaje na kraju stepenica culo se urlanje,mladic,mora da ga muce dole.Pojurio sam koliko sam mogao i stigao sam pred vrata.Bila su zakljucana.Nije bilo drugog izbora,razvalio sam bravu macem i usao u sobu."Prazno!?".Ovo je bilo cudno,cujem urlike,al ne vidim nist sem zidova u ovoj sobi i jedne baklje na zidu.Zvuk dolazi odozdo,st znaci da mora postojat tajni put do sobe pokolja.Poceo sam trazit bilo kakav trag skrivene poluge,al niceg.Pocelo je postajat mracnije i odlucio sam zapalit baklju,al cim sam uzeo baklju,cuo se zvuk kao da se nest okrece i na podu se otvorise tajni prolaz ka sobi.Eureka,nasao sam ga.Sa bakljom u rici,krenuo sam dole,urlici su prestali."O ne,da ga nisu vec ubili?".Sa brigom sa pojurio dole i prosao kroz zatvorena vrata,jer sam malo prebrzo trcao.Kad sam usao unutra,skamenio sam se.Misicavi Ork i Krvnik su mladica tukli sakama do nesveti i taman su pripremali da ga ubiju.Ork me je spazio:"Gle,jos jedan je dosao na zabavu.Zar ti nisam rekao da ne pravis gluposti kad sam te pustao u zamak,sad ces platiti zivotom".Sad mi je bilo jasno zasto nikog u zamku nije bilo,cuvari i recepcionar su zapravo cudovista koja borave u sobi.Al sad nemam vremena razmisjat o tome,moram smislit kako izbeci tu sjekiru i to koplje.Izvukao sam mac i pripremio se za borbu.Nih dvojica su me okruzili,jedan sa desne,.drugi sa leve strane i samo gledam ko ce od njih prvi napasti.Poleti prvo Ork da me probode sa koplejm,al uspeo sam izbeci,a onda je krenuo krvnik sa ciljem da me sasjece sa sjekirom.Za dlaku sam izbjegao,al opet mi je pretila smrt od Orka,jer je bio meni iza ledja.Njegovo koplje zablista iznad moje glave.Brzim pokretom ruke,usmjerio sam mac iza svoje glave.Osjetio sam kako se moj mac zabio u njegovo meso i kapi krvi su pocele slivat se niz moj mac.Uzdigao sam se,a iza mene je palo bezivotno tjelo Orka.Ostao je jos Krvnik.Ali na moju zaprepascenost,on je pobjegao dalje niz hodnik u drugu prostoriju.Mladic,moram videti jer jos ziv.Prilazim mu i opipavam vrat.Hvala Bogu,jos ima puls.Moja cula govore mi da ovaj mladic nije obican covjek,jer mu rane zarastuju neverovatnom brzinom."Umm,gde sam ja,ko si ti?"."Polako,mladicu,imas srece sto sam dosao na vreme,inace bi te oni ubili"."Uspeo si ubiti Orka,al to je nemoguce,niko dosad to nije uspeo,mora da si jako snazan i vest.Spasao si me od sigurne smrti,hvala ti viteze.Kako ti je ime?."Moje ime je Drakon,a tvoje?"."ja sam Filip,kralj vukodlaka".
Nastavak sledi.
Nazad na vrh Ići dole
neyra
Vila sa strelama
neyra

Broj poruka : 128
Magicno kamenje: : 154
Godina : 34

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimeČet Avg 13, 2009 6:13 am

odlicno
sva sam se najezila

p.s. ti si admin trebao bi postovati pravila kao i svi ostali
i paziti da ne pises post za postom
Nazad na vrh Ići dole
*~Jovana~*
Vila sa strelama
*~Jovana~*

Broj poruka : 162
Magicno kamenje: : 83
Datum upisa : 07.08.2009

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimeČet Avg 13, 2009 7:21 am

slazem se sa neyrom
mogao si sve editovati u jedan post...mozes to i sada uraditi
inace je prica bas spooky! affraid
Nazad na vrh Ići dole
vandalgion
Crni vitez
vandalgion

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimeČet Avg 13, 2009 11:42 am

znam da mogu,al posto pisem velike price,nekad ljudi nece da procitaju do kraja,al u pravu ste pisacu od sada u jednom postu
Nazad na vrh Ići dole
Werewolf-King
Administrator
Administrator
Werewolf-King

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimeČet Avg 13, 2009 12:09 pm

cool Zenjo,svaka ti se dala Smile
Nazad na vrh Ići dole
vandalgion
Crni vitez
vandalgion

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimeČet Avg 13, 2009 2:09 pm

hvala brate,a jesi skontao nest u drugom djelu,zadnja recenica Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Werewolf-King
Administrator
Administrator
Werewolf-King

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimeČet Avg 13, 2009 2:22 pm

skontao sam Smile
Alal ti vera,majstor si....hvala shto si me spomenuo Smile))
Nazad na vrh Ići dole
vandalgion
Crni vitez
vandalgion

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimeČet Avg 13, 2009 2:24 pm

hehe,sad sledi najbolji dio,necu ti ga odkriti,videces kad budem napisao treci nastavak,samo cu ti reci da cemo ih ti i ja zajedno utrati.
Nazad na vrh Ići dole
Werewolf-King
Administrator
Administrator
Werewolf-King

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimeČet Avg 13, 2009 2:32 pm

ohooooooooooooo....jedva cekam Smile)))

Savetujem ti da budes pisac,ozbiljno...imas mastu,lepo slazes reci,sve je gramaticki ispravno....sve u svemu ocena 10!!!
Nazad na vrh Ići dole
vandalgion
Crni vitez
vandalgion

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimeČet Avg 13, 2009 2:40 pm

cratm stripove,to je dovoljno,a pisat price mozes uvjek,meni je san da postanem sumarski tehnicar i da imam dobar poso.
Nazad na vrh Ići dole
vandalgion
Crni vitez
vandalgion

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimeČet Avg 13, 2009 4:14 pm

pa evo treceg dugoocekivanog nastavka

"Kralj Vukodlaka,zato se tebi rane tako brzo zaceljuju"."Mogao sam sam srediti Orka i Krvnika samo da sam se preobrazio,al problem je sto ovde nema prozora,pa nisam mogao izvrsiti tranformaciju"."Sad si slobodan,idi sto pre odavde,potreban si svom narodu,ja cu se pobrinuti za njih"."Hvala ti na pomoci jos jednom,oduzicu ti se,obecavam".'Znam da hoces,a sad idi".Filip je otisao,a ja sam krenuo za Krvnikom.Moram priznati,taj gad dobro trci,daleko mi je pobjegao.Nakon dugog hoda tunelom,stigao sam u jednu kruznu sobu koja je bila sva od krvi,a na sredini sobe stajao je Krvnik."Dobrodosao u Sobu pokolja,budalo Ha Ha Ha Ha".Nije mi bilo jasno zasto se smeje,on sam nemoze protiv mene,preslab je-"Osim ako..."."Osim ako nema jos neko samnom ovde.Dozvoli da ti predstavim moje dugare.Bucherman,nas mesar i nas general,Djavoli ratnik Zoldar"."Dugo se nismo videli Drakone,tacnije nismo se vidjeli odkad si nas izdao i odlucio stititi ljude".'Zoldar,ne,nije moguce,mislio sam da sam te unistio zajedno sa Gospodarem,to moze znaciti samo jedno,neko je preziveo iz Crne Lobanje i sad namerava ponovo oziveti Gospodara!"."Dobro razmisljas Drakone,ja i Zoldar smo samo pijuni u velikoj igri budjenja Gospodara,nego dosta price i predjimo na posao,Buchermane,ti imas cast da prvi napadnes,mi cemo te pratiti."Heheheh,bice mi cast,uskoro cu imati novo meso objeseno u mom hladnjaku".'E to cemo jos vidjeti,prvo me morate poraziti,da vidim sta umjes,debeli,haaaaaa!!".Zaletio sam se i snazno zamahnuo macem prema njemu,al on je ko od sale zaustavio moj mac svojom ogromnom satarom i sutnuo me snazno nogom u stranu.Mac mi je ispao iz ruke i pao sam nekoliko metara od njega.Uspeo sam se povratiti od odarca,al cim sam ustao osjetio sam snazan bol iu ledjima i kako mi tece krv iz rane.Krvnik me je sjekirom ranio po ledjima,poceo sam gubiti svjest,jedva sam stajao na nogama."Sta je Drakone,mislio sam da si jaci,decki prepustite ga meni"-rece Zoldar-Bicu njezan,obecavam".Nevjerovatnom brzinom se pojavio ispred mene i zadao mi snazan udarac u rebra,izbio mi je dah tim udarcem.Nisam se ni povratio,a vec sam dobio novi udarac u isto mjesto,vec mi je krenula liti krv iz usta.Kleknuo sam na koljena."Hahahaha,vidi sad mocnog Drakona,bjedan si,dugo sam cekao da ti se osvetim sto si me onako porazio,evo ti!".Zamahnuo je nogom i svom snagom me je udario u glavu,pao sam na ledja jedva disuci.;Decki,vreme je da ga zavrsimo,na moj znak udrite zajedno".Jeli ovo moj kraj?Zar cu ovako zavrsiti svoj zivot?Ne,ne,sudbina mi nije takva,moram spreciti Crnu Lobanju da ozivi Gospodara po svaku cjenu,moram."Sad,udrite!!".Al cim su oni podigli oruzje,zaculo se zavijanje i Bucherman je iznenada zaurlao."Aaaaahhhh"."Sta se desava,Buchremane?".Uspeo sam otvoriti oci i vidjeti neverovatan prizor,vukodlak u oklopu kakav nisam nikad video i sjajnim macem,proburazio je snaznog mesara po sredini tjela.Dok su ostali bili iznenadjeni prizorom,on je brzo reagovao i posjekao Krvnika po ramenu,a Zoldara je odgurnuo u stranu."Ko..ko si ..ti?"-upita ga jedva."Rekao sam da cu ti se oduzit,zar ne,to sam ja,Kralj Vukodlaka"."Filipe....uspeo..si se..preobrazit...steta sto ti nemogu pomoci da ih sredis"."Nista nebrini,ima i za to resenje,evo popiji ovo i snaga ce ti se odma vratit"."Sto je to?". "Poklon od jednog prijatelja,elixir za snagu,kazu ko popije ovo imace snagu zmaja".Popio sam elixir i osjecao sam kako mi tjelo prozima snaga,skocio sam na noge ko nov,uzeo mac i pripremio se za borbu."Hvala,Kralju,ajmo sad da se resimo ovih budala jednom zauvjek,sta kazes?"."Kazem,napad".Pojurili smo obojica i usredotocili se na jednog od njih,Buchermana,jer je bio vec dobro ranjen.Iako ranjen,jos je bio u stanju napadat,zamahnuo je snazno satarom,al nas je promasio."Sad je nas red,napadni Filipe"."Razumem".Filip je jako vest sa macem i lako je prisao mesaru i posjekao ga po trbuhu."Sad je moj red,vreme naplate je doslo,rahhhh!".Zamahnuo sam ka njemu i posjeko ga po sredini stomaka.On je urlao od bolova,al je bio svjestan da mu nema spasa."Zoldar,pomozi mi!!!"."Idemo,Kralju,zajednicki napad"."Ok".Zajedno smo krenuli na njega,samo se culo kako mac prolazi kroz meso i kako velika satara pada o tlo."Prok...leti..bili...aaaa".To je rekao prije nego se raspao u cetiri djela."Ostali su jos Krvnik i Zoldar".'Zoldara prepusti meni,Kralju,Krvnik je tvoj.Ja imam jos jednu stvar koju ti moram pokazat"."Zoldare,mozda si poslednji put otisao u pakao u jednom komadu,al ovaj put odlazis u milion komadica,jel me cujes!!".Odjednom sam poceo da se grcim,moje tjelo je pocelo menjat oblik-'Sta je ovo,sta ti se desava,Drakone?"-uplaseno je pitao Filip.Odgovor mu je dosao u obliku dragonoida."Filipe,nisi jedini koji moze das se preobrazi,ovo je moja nova forma,Victory Dragonoid".'Wau,odlicno izgledas,Drakone".'St...sta si ti,tu moc nisi imao poslednji put?"."Bolje po tebe,sad ces videti sta je moc,gotov si".Izvukao sam svoj novi mac i krenuo na Zoldara."Ha,ne bojim se tog velikog maca,prepolovicu te sa svojim macem,umriii!!"."To cemo jos vidjeti,Dragon Breaker Sword!!".Zoldarov mac se prepolovio od jacine udarca i jos sam uspeo da mu odsjecem ruku nakon toga."Aaaaah,moja ruka,prokletnice,jos uvjek imam drugi mac,unisticu te".Razjarenjo je poleteo na mene-"Tvoje vreme je doslo,ovo je zadnji put da vidis zivo bice u svom zivotu,rahhhh Trident Gaia Force!!!!".Ogroman val energije izlete iz mog maca i posve obuhvati Zoldara-"Aaaaaaa,nemoguce,nemoguce,ja nemogu biti unisten,Gospodaru Gaiuse,pomozi miiiiiiiiii,AAAAAAAA!!!!!".Eksplozija je bila toliko jaka da je odnjela pola zamka."Uspeo si,Drakone,unistio si Zoldara,svaka cast"."Da nije bilo tebe,nikad sam nebi uspeo,hvala Filipe,Kralju Vukodlaka".Sve je to lepo,al ja sam jos ziv i opet cu pobjeci i vratiti se da zavrsim posao,jos cete vi vidjeti Krvnika,zbogom budale".Al cim je izasao pred zamak,docekala ga je gladna vojska Kralja Vukodlaka.Svi su skocili na njega i rastrgali ga za sekund."I sta sad,Drakone,kakve planove dalje imas?"."Moram ici trazit Gaiusa i spreciti ga da vrati Gospodara iz mrtvih.Ako neuspem....ghh,ah."Drakone,sta ti je,Drakone!?"."Ovamo,brzo,trebam pomoc,Drakon je izgubio svjest.
Nastavice se u sledecoj prici.
Nazad na vrh Ići dole
neyra
Vila sa strelama
neyra

Broj poruka : 128
Magicno kamenje: : 154
Godina : 34

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimeČet Avg 13, 2009 7:28 pm

super je
imas odlican dar za pricu
ali malo vise ubaci pridjeva
Nazad na vrh Ići dole
vandalgion
Crni vitez
vandalgion

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimePet Avg 14, 2009 1:51 am

ok,znas kad pisem ovakve price,ne obracam puno paznju na gramatiku,da pisem nest za javnost ili za stampu,bilo bi drugacije.
Nazad na vrh Ići dole
Werewolf-King
Administrator
Administrator
Werewolf-King

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimePet Avg 14, 2009 3:50 am

ufffffffffffffffffffffffff....zestoko...jako,jako uzbudljivo Smile)))
Umalo mi bale nisu krenule :E
Nazad na vrh Ići dole
vandalgion
Crni vitez
vandalgion

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimePet Avg 14, 2009 5:22 am

drago mi je da vam se svidja Smile
Nazad na vrh Ići dole
Katarina :)
Moderator
Moderator
Katarina :)

Broj poruka : 45
Magicno kamenje: : 71
Datum upisa : 10.12.2009
Godina : 29

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimePet Dec 11, 2009 11:55 am

Wow... Neverovatna prica... Celu sam procitala u jednom dahu... Stvarno imas dara za pisanje...
Nazad na vrh Ići dole
vandalgion
Crni vitez
vandalgion

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitimePet Dec 11, 2009 4:45 pm

hvala ti Katarina,ima jos price,sad trenutno pisem u hodniku Strave i konacno kraj price ce biti u Misticnoj Hali,onda se basam na pisanje price sa temom o zmajevima:)Moram ti reci ,jako mi se svidja tvoja slika profila.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Soba pokolja Empty
PočaljiNaslov: Re: Soba pokolja   Soba pokolja Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Soba pokolja
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Magic World :: Kristalni grad :: Ukleta dvorana-
Skoči na: