Magic World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Magic World

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Basta zaboravljenih

Ići dole 
+2
Wucko*
Werewolf-King
6 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
Werewolf-King
Administrator
Administrator
Werewolf-King

Broj poruka : 380
Magicno kamenje: : 266
Datum upisa : 04.08.2009
Godina : 31

Basta zaboravljenih Empty
PočaljiNaslov: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimeUto Avg 04, 2009 3:09 pm

Cudoviste iz mocvare
Basta zaboravljenih 1_6

Div iz bunara
Basta zaboravljenih 1_7

Krvolocna zverka
Basta zaboravljenih 1_8

Kali
Basta zaboravljenih 1_20

Poslednji izmenio Werewolf-King dana Ned Avg 09, 2009 9:31 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
https://magicworld.forumsr.com
Wucko*
Sumski carobnjak
Wucko*

Broj poruka : 247
Magicno kamenje: : 131
Datum upisa : 07.08.2009
Godina : 28

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimeNed Avg 09, 2009 9:30 am

Evo moje price:

Ziveo sam veoma bezbrizno sa svojim drugovima iz kraljevstva i ucio sam za carobnjaka bio sam odlican ucenik i vunderkind kako su govorili za mene dok nije bio trenutak zavrsnog ispita...
Morao sam da odem u zacaranu sobu gde ce se stvoriti cudoviste koje trebam da unistim po imenu Kali,to je cetvororuko cudoviste sa sekirama,...Bio sam preplasen sto je bilo ocigledno...Na srecu je sa mnom bio moj drug noz nije bio nesto ali svakakve smo avanture prosli dok sam bio dete...Sa svojim jakim mocima sivog kraljevstva sam krenuo i svakim korakom sam se osecao sve bolje i srecnije sto je vrhunac uspeha ali nazalost nessto je poslo naopako kao i uvek sto se desava plemicima i odlicnim ucenicima kao sto sam ja...

Story will continue...
Nazad na vrh Ići dole
Werewolf-King
Administrator
Administrator
Werewolf-King

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimeNed Avg 09, 2009 9:32 am

Wooooooooooooooooooooooooooooooow...uzbudljivo!!!
Nazad na vrh Ići dole
Wucko*
Sumski carobnjak
Wucko*

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimeNed Avg 09, 2009 9:34 am

Ima tri dela prica da napomenem do veceras 2 deo...
Nazad na vrh Ići dole
Werewolf-King
Administrator
Administrator
Werewolf-King

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimeNed Avg 09, 2009 9:37 am

pffff,shteta shto necu biti tu da ga procitam odmah,moracu sutra tek,kad se vratim od druga Smile
Jedva cekam...
Nazad na vrh Ići dole
Wucko*
Sumski carobnjak
Wucko*

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimeNed Avg 09, 2009 9:37 am

Do ujutru ce biti gotova :d
Nazad na vrh Ići dole
neyra
Vila sa strelama
neyra

Broj poruka : 128
Magicno kamenje: : 154
Datum upisa : 09.08.2009
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimeNed Avg 09, 2009 9:41 am

Ovo sto si napisao je odlicno
sretno s nastavkom
Nazad na vrh Ići dole
Wucko*
Sumski carobnjak
Wucko*

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimeNed Avg 09, 2009 9:46 am

Tnx...
Nazad na vrh Ići dole
Wucko*
Sumski carobnjak
Wucko*

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimeNed Avg 09, 2009 10:05 am

2nd part of story:

Profesor koji je bacao caroliju se odjednom jako razboleo i umesto da se carolija prekine postala je nepovratna tada je moj jedini zadatak bio da zavrsim misiju i ako ne uspem necu ni preziveti ni poloziti test,Uspanicio sam se i u isto vreme naljutio poceo sam da bacam jake carolije na cudoviste ali se ono odbranilo svojim sekirama i uzvratilo meni moju caroliju na koju sam se odbranio stitem ali stit je bio preslab i popustio je "popio" sam batine od samog sebe ali bar je stit oslabio caroliju...Video sam da je jedini nacin da se odbranim da Teleportujem cudoviste u crnu rupu ali nisam imao dovoljno snage i morao sam da napravim napitak da povratim dovoljno snage da se odbranim i teleportujem ga...To je jos jedna prepreka sve sam sastojke sakupio osim latice cveta zeleno plave ruze koja se nalazila iza cudovista...Moj plan je bio da cudoviste oteram na drugu stranu...

Kraj drugog dela...
Nazad na vrh Ići dole
neyra
Vila sa strelama
neyra

Broj poruka : 128
Magicno kamenje: : 154
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimeNed Avg 09, 2009 10:08 am

Sretno sa cudovistem

imas dara za pricu
Nazad na vrh Ići dole
Wucko*
Sumski carobnjak
Wucko*

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimeNed Avg 09, 2009 10:14 am

Fala :3
Bice da vidis sta sam spremio za treci deo...
Nazad na vrh Ići dole
*~Jovana~*
Vila sa strelama
*~Jovana~*

Broj poruka : 162
Magicno kamenje: : 83

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimeNed Avg 09, 2009 12:00 pm

extraaaa!jedva cekam kraj...Smile
Nazad na vrh Ići dole
Wucko*
Sumski carobnjak
Wucko*

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimeNed Avg 09, 2009 12:01 pm

Sutra sutra...
Nazad na vrh Ići dole
vandalgion
Crni vitez
vandalgion

Broj poruka : 95
Magicno kamenje: : 107
Godina : 35

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimePon Avg 10, 2009 8:44 am

evo nastavka moje predhodne price
Nazad na vrh Ići dole
vandalgion
Crni vitez
vandalgion

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimePon Avg 10, 2009 9:23 am

Nakon sto sam jedva zivu glavu izvukao iz Grada saputanja ili grada sjenki,kako se pravo nazivao,nastavio sam svoj put u potrazi za novim avanturama.Nakon dugog puta,poceo sam osjecat da mi konj usporava,i on je bio jako umoran.Stao sam malo da odmorim od puta blizu jednog potoka.Konja sam zavezao kraj potoka da bi i on mogao napit se vode i sjeo sam malo u hlad ispod jednog drveta.Dan je bio odlican i pocelo me polako uspavljivat.Samo sto ne zaspa,kad mi san prekinu zapomaganje.Pogledao sam u smjeru odakle je dolazio glas i video seljaka svog preplasenog kako bjesi od neceg sto je licilo na drevno stvorenje iz legendi-zmaja,a na ledjima tog stvora bio je njegov jahac,stvorenje klase divova.Bio je visok 3,5 metra,jake strukture i misica i zlokobnog pogleda.Covjek je jedva bjezao od njega,nisam cekao dugo,odma sam se latio samostrela i chakrama,samostrelom sam pogodio diva u nogu,a chakramom zvjer u oko.Iznenadjeni div se naglo trznuo i neznajuci sta ga je pogodilo pobjegao natrag u nepoznatom smjeru.Seljak ,zacudjen sta ga je spasilo od sigurne smrti,gleda okolo da nadje svog misterioznog spasioca"Ko god da si,hvala ti sto si mi spasio zivot,izadji molim te da ti se zahvalim"."Ovde sam"rece mu ja izlazeci iz sjenke stabla:"Zasto te je taj div proganjao?"Jos jednom ti zahvaljujem sto si me spasao,moje ime je Tak,ja sam gradjanin malog grada nedaleko odavde.Nas grad je napadnut od strane bandita koji sebe nazivaju Mracni,kradu nase zlato,ubijaju ljude i unistavaju nase kuce"."Da li bi mogao da me odvedes do tvog grada,mozda vam mogu pomoci da ih se resite"rece mu ja."To bi bilo odlicno,rado cu te odvesti do tamo"."Samo trazim jednu stvar zauzvrat"rece mu ja."Koja je to?"."Treba mi nest opreme za mog konja i trebam naostrit svoje oruzje"."Ja cu ti to obavit,po zanimanju sam kovac,nego kako ti je ime strance?"."Drakon".
Nastavice se.
Nazad na vrh Ići dole
Wucko*
Sumski carobnjak
Wucko*

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimePon Avg 10, 2009 9:43 am

Bravisisimo...
Nazad na vrh Ići dole
Wucko*
Sumski carobnjak
Wucko*

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimePon Avg 10, 2009 9:51 am

Evo treceg dela moje price...

Poceo sam da bacam carolije koje bacaju stimulaciju(senku) mesa sto je gladno cudeoviste oteralo ali sam samo pogorsao stvari posto je zelelo da me pojede zatvorio sam ga na par sekundi u svetlosni kaves da bih uspeo da dodjem do zadnjeg sastojka izgovorio sam brzu caroliju za mesanje i dobio sam svoj napitak...Popio sam ga i zbog snage koja se izbila cudoviste se oslepelo na jedno oko sto mi je povecalo sanse...Zatvorio sam ga u kavez tri puta jaceg od proslog,...Poceo sam da meditiram sto je potrebno da bih izveo caroliju teleportacije...Posle nekoliko minuta izgovaranja sam uspeo da napravim teleport ali je bio veoma nestabilan pa sam ga sto sam brze mogao bacio na cudoviste koje se dugo odupiralo a na kraju sam uspeo,doslo je do velikog praska i sve se vratilo u normalo,svet carobnjaka je bio spasen od cudovista kali i ja sam postao zastitnik carobnjaka i svih malih bica kao sto su pixiji,vile,vilenjaci i patuljci...

THE END...
Pa sta kazete?
Nazad na vrh Ići dole
vandalgion
Crni vitez
vandalgion

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimePon Avg 10, 2009 11:27 am

bravo,bravo,ja sam odlucio da cu u svakoj temi ove dvorane napisati po jednu pricu i kad sve sastavis,dobices jednu knjigu o pustolovinama Drakona,Crnog viteza
Nazad na vrh Ići dole
Wucko*
Sumski carobnjak
Wucko*

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimePon Avg 10, 2009 12:22 pm

Woo hoo jedva cekam...
Nazad na vrh Ići dole
Werewolf-King
Administrator
Administrator
Werewolf-King

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimePon Avg 10, 2009 12:54 pm

zestoka borba,skidam kapu to brate!
Nazad na vrh Ići dole
Wucko*
Sumski carobnjak
Wucko*

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimePon Avg 10, 2009 12:59 pm

Pa kad sam nadaren na tatu msm ozbiljno kazem... :PxPxDxP
Nazad na vrh Ići dole
Werewolf-King
Administrator
Administrator
Werewolf-King

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimePon Avg 10, 2009 1:03 pm

tata ti je pisac???
Nazad na vrh Ići dole
vandalgion
Crni vitez
vandalgion

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimePon Avg 10, 2009 1:51 pm

ako zelis zamisljat Drakona,eto ga na mojoj slici,njega sam nazvao Drakon i price su o njegopvim pustolovinama.
Nazad na vrh Ići dole
Werewolf-King
Administrator
Administrator
Werewolf-King

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimePon Avg 10, 2009 2:15 pm

Zenjo,ti si najjaci borac...hrabrijeg decka u zivotu nisam video...ovo iskreno kazem!!!
Nazad na vrh Ići dole
vandalgion
Crni vitez
vandalgion

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitimePon Avg 10, 2009 2:19 pm

hvala na iskrenim recima brate pd srca:D
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Basta zaboravljenih   Basta zaboravljenih Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Basta zaboravljenih
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Magic World :: Kristalni grad :: Ukleta dvorana-
Skoči na: