Cao svima! Zovem se Katarina i imam 14 godina. Volim da blejim sa drustvom, da citam knjige, najvise epsku fantastiku… Slusam ono sto mi se svidja, i zaista mi nije bitno koji je to muzicki pravac… Najvise volim rock, punk i metal, ali to ne znaci da ne mogu da slusam i neke narodne pesme koje mi se svidjaju (mada su takve retke…) :P Omiljeni bend mi je Bon Jovi... Sto se filmova tice, volim naucnu i epsku fantastiku, i ljubavne drame… takodje obozavam komedije… Vrlo sam radoznala i brbljiva… xD Veci deo vremena sam nasmejana ali cesto umem brzo da se naljutim… Sporo oprastam… VEOMA sam brzopleta i tvrdoglava… Lepo crtam… bar mi tako kazu…
Umem da zapadnem u neke stidljive faze ali sam inace otvorena i druzeljubiva osoba… xD Imam puno dobrih prijatelja koje mnogo volim…
Sklona sam nezgodama… x) Cesto samo sedim i razmisljam… umem da odlutam tako u misli i na casu… xD na moju nesrecu, to se ne desava tako cesto… Volim da spavam… xP Ne volim bas slatko, ali sladoledu nmg da odolim…
Kod ljudi najvise cenim iskrenost…
Naucila sam da treba ziveti u trenutku… Da treba da cenimo ono sto imamo, jer to mozemo tako lako izgubiti…