Magic World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Magic World

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Strasne price

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Werewolf-King
Administrator
Administrator
Werewolf-King

Broj poruka : 380
Magicno kamenje: : 266
Datum upisa : 04.08.2009
Godina : 31

Strasne price Empty
PočaljiNaslov: Strasne price   Strasne price Icon_minitimePet Avg 07, 2009 6:13 am

Ajde da se malo zabavimo...

Koliko sam ja cuo o toj prici:Prica se da je dete setalo grobljem po magli i neki covek ga je zaklao ali ja nisam verovao dok mi ortak nije ispricao.Otisli smo u sumu na rostilj i on je poceo da k*nja o nekakvim strasnim pricama,i krenuo je da prica pricu,necu da je pricam....reka je da ce se cuti plac smeh i vrisak u isto vreme,i da ce ti se prividjati neke senke!Ja mu nisam verovao i mislio sam da je lud ali posle pet minuta prividjale su mi se neke senke i ako neki smeh da cuje u daljini...
Ko zeli dalje informacije mogu da mu napisem celu pricu i nek se uveri sam ali samo treba da veruje u to s*anje ako ne veruje najbo je ...

nastavak...

Sve se to odigralo proslog leta.Da bi razumeli o cemu se radi pocecu od samog pocetka.Desilo se to u leto,bio je to jedan decak koga je zadesila strasna sudbina.Jedne veceri decak se vracao preko groblja ali postojao je jedan problem decko nije postovao groblje kao sveto mesto i zato te veceri desilo mu se nesto strasno.Dok je prolazio kroz groblje skakutajuci po grobovima i sutirajuci vence sa spomenika,naisao je na sasvim nepoznatu osobu,decak se od straha okrenuo i poceo da bezi,saplevsi se od kamen covek ga je uhvatio za glavu i podigao ga od zemlje,decko je molio da ga pusti covek ali mu je covek odgovorio da je kasno i da nema vracanja,posto je izvukao svoj noz iz korica poceo je da sece vrat malom decaku,dok se decak koprcao covek mu je rekao zadnje reci koje je decak cuo pre njegove smrti"Dete ti nisi mrtav nego si proklet do kraja sveta".I sada pa nadalje ko isprica ovu pricu bice prepadan od strane deteta.
E sad da se vratim na temu sta se meni desilo.Sve je pocelo leta 2004 god.Kada smo se sastali na okretnici 55 ice,da pricamo strasne price.Pricanje strasnih prica trajalo je satima.Sve dok moj drug koji je teo da isprica urbanu legendu,ali jedan decko je rekao da neprica pricu jer bi mogle da se dese neke cudne stvari,ali ne ja smarac sam se umesao i smarao sam ga da mi isprica pricu.Posle nekoliko sati ubedjivanja kenuo je da mi prica pricu ali meni prica neije bila stasna tako da je nisam shvatio ozbiljno.Negde oko 2 sata ujutru vracao sam se kuci i od jednom u mojoj ulici pocele su da mi se desavaju cudne stvari cuo sam korake i sme nekog deteta koji mi nije bio poznat.

nastavak...
da stao sam kada sam cuo u ulici plac nekog deteta....koliko se ja secam ali nebitno da krenem.
Posto sam se priblizavao kuci sve vise i vise su mi se prividjale senke u obliku deteta koje su stalno prolazile oko mene,ali ja sam u sebi rekao da ludim i iskluirao sam tako sto sve sto sam cuo nagadjao sam da je nesto.Kada sam usao u kucu,misleci da je sve gotovo kada sam legao da spavam , cuo sam neki smeh koji je dopirao iz dnevne sobe pogledao sam na sat i vedeo da je cetiri ujutru,samo sam se okrenu i prekstio i nastavio da spavam a u sebi sam mislio da je sve gotovo.Kada sam se ujutru probudio osecao sam se veoma lose,ustao sam se i obukao......posle pola sata okrenuo sam ortaka i rekao mu da dolazim kod njega na kafu i rekao da dojdje M.J. kod tebe on je rekao da ce ga zvati.Kada sam dosao kod njega i pitao ga kome je sve ispricao tu pricu on je rekao da je pricu ispricao mojoj devojci.Od svako vece moju devojku je proganjao jedan gadan dah iza vrata,videla je coveka na svom prozoru kako pusi cigaru i kada je ustala da vidi ko je na prozoru on bi nestao.Dolazile su nam razne poruke,ali na kraju sam popizdeo i otisao u sumu sa jos dva ortaka i prespavao tamo i nista mi se nije desilo....
Mozda je ta noc kada sam prespavao u sumi bila cista sreca a mozda i dokaz da to nije tacno ,ali ja ipak verujem u to sranje i mogu vam reci ta ne pokusavate ovakve stvari
Nazad na vrh Ići dole
https://magicworld.forumsr.com
*~Jovana~*
Vila sa strelama
*~Jovana~*

Broj poruka : 162
Magicno kamenje: : 83
Datum upisa : 07.08.2009

Strasne price Empty
PočaljiNaslov: Re: Strasne price   Strasne price Icon_minitimeNed Avg 09, 2009 12:06 pm

Lutka

Djevojčica po imenu Kristina, jako je voljela lutke i imala je kolekciju lutaka. Jednoga dana u njezinom gradu se otvorila prodavaonica lutaka. Osobito joj se svidjela jedna lutka koja je dizala ruku i imala ispružena dva prsta. Roditelji su udovoljili njenoj želji, ali pri kupnji, prodavačica im je rekla da ne smiju Kristinu ostaviti samu s lutkom! Roditelji to nisu shvaćali ozbiljno. Nakon nekoliko dana, roditelji su morali na poslovnu večeru. Kada su se vratili, čekao ih je zapanjujući prizor - mrtva djevojčica, njihova Kristina. Pokraj nje je bila polegnuta krvava lutka, koja je sada pokazivala tri ispružena prsta - treća žrtva!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
neyra
Vila sa strelama
neyra

Broj poruka : 128
Magicno kamenje: : 154
Datum upisa : 09.08.2009
Godina : 34

Strasne price Empty
PočaljiNaslov: Re: Strasne price   Strasne price Icon_minitimeNed Avg 09, 2009 4:27 pm

to mi podsjeca na film strave i uzasa
Nazad na vrh Ići dole
*~Jovana~*
Vila sa strelama
*~Jovana~*

Strasne price Empty
PočaljiNaslov: Re: Strasne price   Strasne price Icon_minitimePon Avg 10, 2009 4:51 am

hehe,i mene...scary!
evo jos jedna:

Sama u mraku

Tatjana je stavila ruke dublje u džep da joj bude toplije, vjetar je nosio snijeg u njeno lice. Oko nje su bile samo visoke zgrade. Ceste su bile potpuno prazne. Nitko osim nje nije hodao ulicom. Tatjana je poželjela da ne mora tako kasno hodati kući sama, ali zbog posla u jednom kafiću, ponekad je radila do kasno. Tako je hodala dok nije došla do jedne male uličice kroz koju je morala proći na putu do kuće. Polako je ušla u uličicu. U ulici nije bilo nikakvih svjetala. Ulica joj je izgledala puno duža, nego što izgleda po danu.

Tatjana je bila jako uplašena, hodala je brzo ne gledajući nigdje na stranu. Jedina stvar koja joj je davala snagu da ide dalje je bilo to da će brzo stići kući.

''Što je to bilo?'', pomislila je Tatjana nakon što je čula nešto poput koraka.

Uhvatio ju je još veći strah kad je ponovno čula zvuk cipela iza nje.

Stala je. Počela se okretati da vidi tko je to. Nije nikog vidjela, oko nje je bio samo mrak.

''Ima li koga?'', počela je dozivati nekoga.

Nakon što je malo promislila, shvatila je da bi bilo bolje da nije ništa rekla. Ako ju netko slijedio, on bi mogao opaziti intenzivni strah u njenom glasu. Opazio bi njenu ranjivost.

''Ti si dobro, nitko te ne slijedi.'', Tatjana je to ponavljala u sebi.

Jedino što je sada željela je bilo da bude u svome sigurnom stanu.

Osjetila je da ju je netko uhvatio s leđa. Htjela je pobjeći, ali nije se mogla pomaknuti. Čula je jedan glas iza leđa. Osoba je tiho rekla: ''Dobra večer''

Okrenuvši se, našla se licem u lice s nepoznatim čovjekom. On je bio u ranim dvadesetim godinama, s crnom kosom i crnim očima. Koža mu je bila blijeda, bez ikakve boje.

Tatjana je samo šutjela i gledala u njega. Njezino srce je lupalo glasno.

Tatjana se uspjela otrgnuti od njega i počela je trčati u smjeru u kojem je pretpostavljala da je njezina kuća. Jurila je niz ulicu i već se zadihala od trčanja. Već je pomislila da će joj noge otkazati od trčanja, kad se pojavio čovjek ispred nje.

Tatjana je naglo stala.

''Bezobrazno je otići bez pozdrava.'', rekao je čovjek.

On se smijao i njegove oči su pregledavale područje.

''Šta hoćeš?'', počela je vikati Tatjana.

''Mi…….samo hoćemo razgovarati'', rekao je čovjek.

''Mi…….?'', pitala je Tatjana.

Po prvi puta Tatjana je primijetila oko sebe još nekoliko ljudi koji su je okruživali u krug. Stajala je tamo bespomoćno.

Kako bi ona voljela biti doma, sigurna u svome domu….

Zatvorila je oči i spustila se na koljena. Tople suze klizile su niz njeno lice. Osjetila je da joj nešto probolo vrat. Taj probod bio bezbolan i kao da ju je samo uspavao.

Tatjana se probudila u hladnom znoju. Tatjana je shvatila da je doma u krevetu, živa i zdrava u svome sigurnome krevetu. Samo čudna noćna mora, prekinule njen san.

Ali sve je izgledalo tako…….stvarno. Da li je ona stvarno to sve sanjala?

Tatjana je ponovno legla i stavila glavu lagano na jastuk. Povukla je prekrivač preko ramena sretna što je kod kuće.

Ali nešto nije bilo u redu.

Njezin vrat je bio vlažan s gustom tvari. Nečim gušćim nego znoj. Prošla je rukom po vratu i pogledala u ruku. Boja s njezina lica je potpuno nestala.

''Krv'', viknula je Tatjana.

Krv je curila s njena vrata. Njezina bijela majica je skoro cijela postala crvena.

Tatjana je otvorila usta i ispustila veoma jaki vrisak…..
Nazad na vrh Ići dole
Werewolf-King
Administrator
Administrator
Werewolf-King

Broj poruka : 380
Magicno kamenje: : 266
Datum upisa : 04.08.2009
Godina : 31

Strasne price Empty
PočaljiNaslov: Re: Strasne price   Strasne price Icon_minitimePon Avg 10, 2009 12:45 pm

affraid pale Scaryyyyyyyyyyyyy
Nazad na vrh Ići dole
https://magicworld.forumsr.com
*~Jovana~*
Vila sa strelama
*~Jovana~*

Strasne price Empty
PočaljiNaslov: Re: Strasne price   Strasne price Icon_minitimeČet Avg 13, 2009 7:17 am

daaaa! affraid
Nazad na vrh Ići dole
disturbed
Vukodlak
disturbed

Broj poruka : 88
Magicno kamenje: : 67

Strasne price Empty
PočaljiNaslov: Re: Strasne price   Strasne price Icon_minitimeČet Avg 13, 2009 8:01 am

ono xD
nie nesto, malo smara Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Strasne price Empty
PočaljiNaslov: Re: Strasne price   Strasne price Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Strasne price
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Magic World :: Kristalni grad :: Krcma-